Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Selejtezés", jövés-menés a Vidiben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 18.
ImageNem lassít a "takarító-egység" a Videotonnál, tovább folytatódik a jövés-menés (főleg utóbbi) a fehérvári focistáknál, miközben az első csapat maradó tagjai elutaztak és meg is érkeztek spanyolországi edzőtáborozásuk helyszínére, Benidormba.

 

 

Nem szállhatott már fel hajnalban a Vidi repülőtérre tartó buszára az átadólistára tett Henty, Suljic, Fejes, Szolnoki, Barczi ötösfogat, amelynek utolsóként említett tagja már új csapatra is lelt. A Vidinél még szinte be sem jelentették a vele való szerződésbontást, a Vasas már be is jelentette, hogy leigazolta Barczit. A többiek itthon várják a kérőket, akikből állítólag nincs hiány, ám Barczival ellentétben Henty és Suljic "drága portéka", aki meg akarja venni őket, annak komoly összeget kell letennie, bagóért biztosan nem fogják elengedni őket...

Érkező oldalon egyelőre a "nyugdíj" felé haladó, 34 éves, nyilvánvalóan cserekapusnak igazolt Tujvelen és a 12 év légióskodás után hazatérő, szintén már veterán korban lévő (35 lesz tavasszal...) Huszti Szabolcson kívül nincs még senki, ám hamarosan valószínűleg lesz. A macedón válogatottban is már hatszor szerepelt, 23 éves középpályás, Boban Nikolov a Vardar Skopjéből érkezhet, amit erősít az a tény, hogy a játékos nem tartott jelenlegi csapatával annak törökországi edzőtáborába.

Esélyes egy fehérvári kölcsönszerződésre az exfradista Nagy Dominik, aki a varsói Legia játékosa, ám jelenleg nem számít rá az edző. Kérdés persze, hogy az inkább külföldön maradni akaró, kétségkívül tehetséges, de sok nagy dolgot még nem mutató, a hírek szerint éppen a hozzáállása miatt jegelt szélső erősítést jelentene-e a Vidinek? Alighanem legkevésbé az ő érkezésének hírére jönnének izgalomba a Vidi szurkolói... Vannak még más, komoly jelöltek is, de nyilvánvalóan sok függ attól is, az átadólistára tett négyek közül kit sikerül értékesíteni és mennyiért? Sok tehát még a kérdőjel, de ezek az idő haladtával szépen kiegyenesednek. Úgy tudjuk, a spanyolországi edzőtábor során, a következő 2 hétben többen is érkeznek majd, akik közül 3-4 játékos szerződtetése várható. Egy biztos: érdemes figyelemmel követni a híreket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >