Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fodor Anikó kezei között textilangyalok kelnek életre
Fodor Anikó kezei között textilangyalok kelnek életre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageNincs ember, aki ne örülne egy aranyos plüssállatnak, vagy egy egyedi készítésű babának. A boltban kapható „tucat-játékok” helyett szívet melengetőbb, ha mi magunk készítünk el egy személyre szóló textil-ajándékot - saját fantáziánk szerint.

 

Egy gyönyörű babát kaptam karácsonyi ajándékként az egyik kettlebelles tanítványomtól, Elemértől. A tündérszárnyas, fekete hajú szépséget, mely kezében egy kettlebellt tartott, Eli felesége, Fodor Anikó készítette nekem – rólam (elvileg, mert valójában sokkal jobban néz ki nálam).

Legyél kreatív! Készíts plüssjátékokat és babákat ajándékba!
Ezt a babát kaptam ajándékba Anikótól és Elemértől (Fotó: Temesvári Márta)

Annyira meglepett ez a baráti gesztus, hogy majdnem elsírtam magam. Mert ugye ajándékot venni lehet (és az ember akkor nagyon örül, akármilyen apróságot is kap, legyen az egy csoki vagy egy szál virág, mert gondoltak rá, örömet akartak okozni neki), de egy saját készítésű ajándék, amiben látszik a sok munka, idő, amit rá fordítottak, az nagyon meg tudja hatni az embert. (Legalábbis engem.)

Ezért döntöttem el abban a pillanatban, hogy egy cikket írok a babavarrásról, mert nincs is jobb annál, mint személyre szabott ajándékot adni szerettünknek. A textiljátékok, plüssfigurák pedig mindig is a népszerű ajándékok közé tartoztak. – Ezért is hasznos, ha megtanuljuk az elkészítésüket!

 

A  témában írt cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/01/16/fodor-aniko-kezei-kozott-textilangyalok-kelnek-eletre/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >