Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KÓTA-díjak átadása Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 19.
ImageÜnnepi hangversenyt szervez a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége vasárnap délután A Magyar Kultúra Napja alkalmából. A koncerten több kórus és együttes ad műsort többek között Kodály-, Bárdos- és Farkas Ferenc-művekkel, valamint átadják a KÓTA-díjakat. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!

 

 

Ünnepi hangversenyt szervez a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA – január 21-én, vasárnap, 16 órakor a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében (1114 Budapest, Villányi út 27.). A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett eseményen adják át a 2004-ben alapított KÓTA-díjakat. A Szövetséggel a székesfehérvári kórusok is rendszeres kapcsolatot ápolnak, amelyben a magát ősfehérvárinak valló Hartyányi Judit, a Magyar Kodály Társaság társelnöke is fontos szerepet vállal.

A koncerten fellép a Szekszárdi Kamarazenekar, a Rezeda Népzenei Együttes, a Szent István Zeneművészeti Szakgimnázium kórusa és a Baptista Központi Kórus – felhangzanak többek között Kodály Zoltán, Bárdos Lajos és Farkas Ferenc művei.

A rendezvényre a belépés díjtalan, minden zenekedvelőt szeretettel várnak! További részletek a http://www.kota.hu/ oldalon olvashatók. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >