Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nem találja a fonalat az AFKC
Nem találja a fonalat az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 29.
Érden sem sikerült pozitívan borítania a papírformát az Alba FKC női kézilabda csapatának. Az NB I 12. fordulójában a házigazdák az első perctől végig vezetve, fölényesen, 35-22-re nyertek.

 

 

A fehérvári együttes október óta, immár több, mint 2 hónapja nem nyert mérkőzést a bajnokságban (közben kiesett a Magyar Kupából is), s a 8. helyen áll a tabellán, ami messze van a kitűzött 4-5. helytől. Nem lesz könnyű innen felfelé mozdulnia deli Rita együttesének, mivel a következő Dunaújváros (február 3., 17.00, otthon), Ferencváros(o), Kisvárda (i) hármas sem kecsegtet sok sikerrel. Ugyanakkor hazai pályán a Dunaújvárost képes legyőzni a csapat, miként Kisvárdán is nyerhet, ha végig koncentrál és küzd.

Merthogy ez a kulcs. Ha a fejekben rend van, az elszántság, a küzdőszellem és a koncentráció 60 percig a megfelelő szinten mozog, akkor bizony ennél jóval többre lenne hivatott az AFKC. Rá is férne némi sikerélmény a lelkes, kitartó szurkolókra, ugyanis a 2005-ös EHF-kupa győzelem óta nem nyert semmit kedvenc csapatuk, sőt, az NB I-ben a legjobbnak számító 4. helyezés sem jött össze 2008, azaz éppen 10 éve! Azóta négy 5., négy 6. és egy 8. pozíció a legjobb eredménye, illetve az EHF-kupában egy elődöntő, 2014-ben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >