Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Évszak Szervezete Program - pályázat fehérvári civileknek
Évszak Szervezete Program - pályázat fehérvári civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
ImageAz Évszak Szervezete Program címmel pályázatot írt ki székesfehérvári civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok számára a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., a Civil Centrum Alapítvány (CICE) és a Korona Immobilia Kft. A négy nyertes szervezet számos, a működését támogató lehetőséghez juthat a 2018/2019-es periódusban. Pályázni február 1-je és 28-a között lehet.

 

 

A három kiíró partner összefogásával megvalósuló pályázati program azért jött létre, hogy segítse  a székesfehérvári társadalmi szervezetek együttműködését, magánadomány-gyűjtő és kommunikációs készségeinek fejlesztését.

A négy kiválasztott szervezet a tavasz, a nyár, az ősz és a tél szervezetévé válhat egy 12 hónapos periódusban a 2018/2019-es évek folyamán. A nyertesek számos lehetőséggel élhetnek, részt vehetnek többek között magánadomány-gyűjtő képzésen, háromhavi mentorálás során kommunikációs tervet készíthetnek egy adott ügyre fókuszálva, megoszthatják egymással a tapasztalataikat, bemutatkozhatnak egy nyilvános eseményen, és egy meghatározott időtartamban térítésmentesen használhatják a MagNet Bank fehérvári fiókja melletti közösségi irodát.

A pályázaton Székesfehérváron bejegyezett, és elsősorban a régióban működő egyesületek, alapítványok, illetve nonprofit jellegű gazdasági társaságok vehetnek részt. A kiválasztás egyik legfontosabb szempontja, hogy a jelentkező interaktív, valódi együttműködést tudjon kialakítani a kiírókkal.

A pályázatokat 2018. február 1-jétől lehet benyújtani február 28-án 12.00 óráig a Civil Centrum Alapítvány honlapján található online adatlap és egy, az információk valódiságát igazoló nyilatkozat kitöltésével.

A részletes pályázati kiírás az alábbi linken található:
http://civilcentrum.hu/projektjeink/#magnet

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >