Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szuper farsangi smink-ötletre vágysz? Akkor figyelj! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 02.
ImageHalott menyasszony akarsz lenni vagy netán szuperhős X-men-figura? Macskanő vagy vámpírmenyasszony? Egy kis ötlettel / és sminkkel bármi megoldható, ha ki akarsz tűnni a farsangi buliban!

 

 

Mindenki szeret sminkelni. Ha nem is a hétköznapokra, munkába menet vagy baráti találkozóhoz, de otthon, a négy fal között, esetleg egy jelmezbálba indulva szinte mindannyiunkat elkap a hév, hogy festéket ragadjunk, és pingáljunk valamit magunkra, illetve gyermekeinkre!

 

Szuper farsangi smink-ötletre vágysz? Akkor figyelj!

 

 Szuper farsangi smink! (Fotó: Csetényi Szandra)

A tökéletes farsangi öltözet – vagy egy halloween party - nem képzelhető el fejünk megváltoztatása nélkül. Legalábbis a külsejét illetően.

„Farsangra többen kérnek extrém dolgokat, nem feltétlenül sminket. Néha még férfiak is bejelentkeznek egy-egy ijesztőbb karakter megfestésére. Népszerű például a Joker, koponya. A hölgyek sokszor maradnak a cukibb verzióknál. Náluk divat az őzike, cica arc, valamilyen filmbeli karakter, vagy csak egy erősebb sminket szeretnének, amit amúgy más alkalomra nem biztos, hogy viselnének.” – tudtam meg egy profi sminkestől, a székesfehérvári Csetényi Szandrától.

 

 
A teljes cikk (smink-ötletek) elolvasható az alábbi linkre kattintva:
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >