Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Enthroners Toborzó a First Fielden Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. február 02.
Az amerikai futball legnagyobb eseményét, a Super Bowlt magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik Minneapolisban. A Magyarországon is egyre népszerűbb sportág egyik hazai fellegvárában, Székesfehérváron a nagy mérkőzés „előestéjén” pedig várják a jövő amerikai futballistáit, hogy a Takarodó úti pályán közelebbről is megismerhessék a sportágat és fehérvári képviselőjét, az Enthronerst.
 
 
A Koronázók csapata nem először tart toborzót fiataloknak. Bár rengeteget fejlődött és folyamatosan előrelép a klub mind eredményben, mind a feltételrendszerben, azért az amerikai futball továbbra is amatőr sport Magyarországon, melynek utánpótlását egyre bővíteni kell. Ezzel a céllal tart Enthroners Toborzó néven ismét bemutatkozó, válogató eseményt a fehérvári csapat február 4-én, vasárnap 14 órától a Takarodó úton.
 
„Gondolkodtál rajta, hogy milyen az amerikai futball a sisakrácson belül? Ideje kipróbálnod magad a Fehérvár Enthronersnél! Junior csapatunkba 13 éves kortól, illetve felnőtt csapatunkba is várjuk fiúk, férfiak jelentkezését. Lehet, egyszer a First Field több ezer nézője előtt futhatsz ki a rácsmezőre. Tedd próbára magad, és gyere el!” - olvasható a felhívás a klub eseményt hirdető facebook-profilján.
 
A Fehérvár Enthroners az elmúlt években is bővítette állományát, részben hasonló válogatókkal, részben kész játékosok igazolásával. A First Fielden, Magyarország első szabványos amerikai futball-pályáján egyre jobb körülmények várják a sportolókat. A csapat évről évre feljebb lépve idén már a magyar csúcsliga, a HFL küzdelmeibe kapcsolódik be, és emellett az osztrák IV. Divízióban találta meg a legújabb kihívást.
 
Mindkét színtéren cél az újabb előrelépés, a következő szezonokban szeretne még magasabbra jutni a Fehérvár Enthroners. Ehhez a szakmai stáb is folyamatosan bővül, legutóbb a speciális egység kapott új koordinátort az amerikai Zachary Pierce személyében. Aki tehát az egyik legkeményebb csapatsportágban szívesen kipróbálná magát, az az országban Fehérváron teheti meg ezt talán a legvonzóbb feltételek között.
 
A hétfő hajnali Super Bowl előtt néhány órával szeretettel várnak mindenkit a First Fielden!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >