Kezdőlap arrow Sport arrow Tovább kapaszkodik a FAV19
Tovább kapaszkodik a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 05.
ImageAhogy az alapszakaszt befejezte - sorozatos vereségekkel - kevesen gondolhatták, hogy az alsóházi középszakasz első két meccsét sikerrel, 2 x 3 ponttal abszolválja a Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Márpedig így történt, pénteken idegenben a Bozent verte 2-1-re, vasárnap este pedig a Graz ellen hazai közönség előtt nyert 3-2-re egy igen izgalmas, kiélezett találkozón.

 

 

A vezetést a Volán szerezte meg Latendresse találatával, majd 1-2-nél már az osztrákoknál volt az előny a meccs közepén. Reisz és LoVecchio góljaival visszavette a vezetést a fehérvári egylet. Az utolsó bő 7 percet két kiállítás és a kapus lehozatala okán emberelőnyben nyomhatta végig a Graz, de nem sikerült egyenlítenie.

Megérdemelten nyert a Volán és a középszakaszt 6 bónuszponttal kezdő, 9 pontos Dornbirn mögött 7 egységével a második, azaz összességében a nyolcadik, ami már rájátszást érő pozíció. Csütörtökön (február 8.) este éppen a Dornbirn otthonában vizitál Hannu Jarvenpaa csapata. Ott, ahol az alapszakaszban egyszer a Volán győzött szétlövésben, egyszer pedig a házigazda, hosszabbításban. Mivel a két fehérvári meccset egyaránt 2-1-re nyerte meg a FAV19, az látszik, hogy mindig szoros csatát vív egymással a két fél, aligha lesz ez másként a csütörtöki derbin is. Igaz, hokiban sosem tudni, bármi megtörténhet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >