Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
In memoriam dr. Tornai Ágnes Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 06.
ImageSzomorú hír érkezett: elhunyt Dr. Tornai Ágnes, az ifjúságorvoslás lelkes, fáradhatatlan főorvosa. Családja, barátai és ismerősei mellett a városi közösség is fájó szívvel búcsúzik.

 

Dr. Tornai Ágnes főorvos 1963-ban szerezte meg orvosi diplomáját summa cum laude minősítéssel. Az Orvostudományi Egyetem elvégzése után a Fejér Megyei Kórházba került, ahol eleinte mint segédorvos dolgozott, majd szakképesítése megszerzése után szakorvosi munkakört töltött be. 1972-ig a csecsemő-és gyermekosztályon volt alorvos, majd 1983-ig az újszülött osztályon adjunktus, később főorvos. 1984 februárjától a Székesfehérvár Városi Tanács VB. Egészségügyi Osztályának csoportvezető gyermekgyógyász főorvosi tisztét látta el.  

Több mint ötven évet dolgozott az egészségügyben. Az ifjúságorvoslást szívén viselte, a gyerekekhez mindig szeretettel fordult munkája során. Az iskola-egészségügy, a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozta, lelkiismeretes munkával, érdeklődéssel fordult fiatal pácienseihez. Székesfehérvár városa tavaly dr. Tornai Ágnes gyermekgyógyász szakorvost, az iskola-egészségügyi szolgálat aktív és egyben fáradhatatlan vezető főorvosát a „Székesfehérvár Egészségügyéért” díjjal ismerte el.

A család, a barátok, a fiatal ellátottak és Székesfehérvár város közössége búcsúzik fájó szívvel Dr. Tornai Ágnestől.

 
< Előző   Következő >