Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vasárnap operaparádé, hétfőn zenés jubileumi ünnepség Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 07.
Izgalmas zenei eseménnyel zárul ez a hét és kezdődik a jövő hét Székesfehérváron. Vasárnap este Miklós Erika világhírű operaénekes közreműködésével rendez farsangi operaparádét a Vox Mirabilis Kamarakórus, míg hétfőn 10 éves fennállását ünnepli A Zenei Nevelésért Alapítvány.

 

 

„Szállj dallam, szállj!” mottóval rendez farsangi operaparádét a Vox Mirabilis Kamarakórus február 11-én, vasárnap 19.00 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében. Az esemény vendége lesz Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, Zemlényi Eszter énekművész és Kéry Tamás zongoraművész, vezényel Zemlényi Katica. Jegyek elővételben megrendelhetőek a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.
A kapcsolódó plakát letölthető a Galériából.

Szeretettel várják a zenekedvelőket a Közéleti és Kulturális Szalon rendezvényére is február 12-én, hétfőn 18.00 órára a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házába (Zsolt u. 28.). A programon ünnepélyes keretek között emlékeznek meg A Zenei Nevelésért Alapítvány 10 éves fennállásáról. A beszélgetőtárs Benkő Andrea, a Kossuth Rádió munkatársa lesz. A belépés ingyenes.

 
< Előző   Következő >