Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alba Regia Ösztöndíjak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 08.
ImageSzékesfehérvár pályázatot hirdet középiskolásoknak és a helyi felsőoktatásban tanulóknak. Az Alba Regia Ösztöndíjakra legalább 3,75-ös tanulmányi eredménnyel és nappalis jogviszonnyal lehet pályázni február 28-ig, postán vagy személyesen is.

 

 

Pályázatot hirdetnek Székesfehérváron az Alba Regia Középiskolai és Felsőoktatási Ösztöndíjak elnyerésére.

Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra azok a tanulók pályázhatnak, akik a megjelölt szakgimnáziumi, szakközépiskolai képzésben vesznek részt, és tanulmányaikat a Székesfehérvári SzC valamelyik tagintézményeiben folytatják nappali oktatásban. A feltételek között szerepel a nem nyelvi előkészítőn szerzett legalább 3,75-ös múlt féléves átlag. A legmagasabb pontszámokat elérő tanulók nyerik el a havonta 10 ezer forintot jelentő ösztöndíjat, öt hónap időtartamra.

Az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra pályázhat az a 25. életévét még be nem töltött hallgató, aki első évfolyamos aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóként kezdte meg tanulmányait a BCE székesfehérvári képzési helyszínén vagy az ÓE Alba Regia Műszaki Karán nappali alapképzésben. Feltétel, hogy a legutolsó aktív félévben megszerezte az adott félévre előirányzott kreditmennyiség 90 %-át, valamint az első félévben a tanulmányi átlaga legalább 3,75 volt. Szakonként 2 fő részesül ösztöndíjban, ami 20 ezer forintot jelent havonta az adott szemeszterben.

A pályázatokat zárt borítékban, formanyomtatványon kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal címére vagy személyesen. A pályázati adatlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, illetve a középiskolai ösztöndíj esetében a Székesfehérvári SzC székhelyén vagy az érintett szakgimnáziumban, szakközépiskolában, a felsőoktatási ösztöndíj esetében pedig az érintett felsőoktatási intézményben lehet beszerezni, vagy letölthető a http://www.szekesfehervar.hu/ oldalról. A csatolandó okmányok között a személyigazolvány, a félévi értesítő és a vizsgaeredmények/ a leckekönyv másolata és a kreditmennyiség igazolása, valamint az iskolalátogatási igazolás/aktív jogviszonyt igazoló irat szerepel.

A pályázatok beérkezésének határideje: február 28. 18 óra, az elbírálási határidő március 30. További információ kérhető Tóthné Szabó Krisztinától a 22-537-119-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >