Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elmélyülés, élmény, meditatív koncert Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 09.
ImageIngyenes meditatív koncertre várják az érdeklődőket február 10-én, szombaton. A Művészetek Házában 10.00 órakor kezdődő programon egy svájci női együttes lép fel. A Heart-Garden-Birds egyik vonzereje, hogy orientális hangszerekkel kísérik az általuk előadott dalokat.

 

A meditatív zene egyik ismert képviselője, a Heart-Garden-Birds magyarországi koncertsorozatának következő állomása Székesfehérvár lesz. A svájci női együttes február 10-én, szombaton 10.00 órától lép fel a Művészetek Házában.

A Heart-Garden-Birds egyik vonzereje, hogy orientális hangszerekkel (esraj, metalofon, különböző csengettyűk) kísérik az általuk előadott dalokat. A csoport tagjai Sri Chinmoy felemelő dallamait osztják meg a közönséggel, hogy egy békés, örömteli légkört teremtsenek - a koncert minden korosztálynak nagyszerű élmény. 

E programhoz kapcsolódva keddtől pedig ingyenes meditációs tanfolyamot tartanak a meditációról, ahol meg lehet ismerkedni a meditáció alapjaival Sri Chinmoy lelki tanító útmutatásai alapján.

Részletes program az alábbi linken:
http://www.fejermmk.hu/program.php?program_id=1085

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >