Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Valentin-napi üzenetküldés a Plazánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 13.
Valentin-napi üzenetküldős programra invitál mindenkit a Székesfehérvári Diáktanács. Az Alba Plaza előtt jó zenével, a Táska Rádió kitelepült stúdiójából szólalnak majd meg a kedves gondolatok, jókívánságok szerdán délután, és az alkalomhoz készített képkeretben lehet majd emlékezetes fotókat készíteni.

 

Valentin-napi üzenetküldésre invitál a Székesfehérvári Diáktanács mindenkit, aki szerelmének szeretne tolmácsolni egy kedves gondolatot. A fiatalos közösségi program február 14-én, szerdán 16 órakor kezdődik az Alba Plaza előtt – rossz idő esetén a Plazában lesz a megmozdulás.

Az üzenetek, jókívánságok a Táska Rádió kitelepült stúdiójából, élő adásban hangzanak majd el a jó zenék mellett. A diákok az iskoláikban február 13-án és 14-én délelőtt a diáktanácstagokon keresztül is eljuttattathatják az üzeneteiket, akik továbbítják a rádió szerkesztőinek, műsorvezetőinek.

A hangulatos délutánból nem hiányozhatnak a közös fotók sem: az alkalomra készült fotófalnál és kerettel is készíthetnek fényképeket  a párok 18 óráig. A fotók a Székesfehérvári Diáktanács Facebook-oldalára kerülnek fel, ahol szavazni lehet majd rájuk: a legtöbb lájkot gyűjtő pár ajándékcsomagot kap.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >