Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Győzelemmel búcsúzott a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 13.
ImageA kínai élvonalban szereplő Tiencsin Teda elleni 3-1-es győzelemmel köszönt el második spanyolországi edzőtáborától a Videoton labdarúgó csapata.

 

A jövő hétvégi NB I-es folytatásra hangoló együttes a két Scsepovics, Stefan és Marko, valamint a szerb "kontingens" harmadik ásza, Lazovics találataival magabiztosan diadalmaskodott a több ismert játékost, így a volt Chelsea-sztárt, a nigériai John-Obi Mikelt, a  ghánai válogatott, korábbi Anderlecht-spílert, Acheampongot és a német utánpótlás válogatott, egykori Hertha játékost, Felix Bastianst soraiban tudó, a brazil Johnatant is foglalkoztató együttes ellen, melynek edzője az az Uli Stielike, aki a 80-as évek egyik legjobb belső védője volt, sokszoros német válogatott, Európa-bajnok, vb-ezüstérmes, nem mellesleg annak a Real Madridnak a tagja, amely éppen a Vidi ellen hódította el az UEFA-kupát 1985-ben.

Obi Mikel értéke jelenleg 4 millió Euro (volt 23 is, 2013-14-ben), 1 éve 11 millióért igazolt a Chelsea-ből a Tedához. Ő és a 4,5 millióra taksált Acheampong, ketten együtt érnek annyit, mint a Vidi teljes kerete. Csak a viszonyítás kedvéért, hogy milyen erőt képviselhet az újgazdag kínai élvonal egyik középcsapata...

A Videoton a Vasas elleni felcsúti bajnoki rajtig (február 24, 17.00) még egy ráhangoló meccsen, a másodosztályú Mosonmagyaróvár ellen lép pályára február 20-án, kedden 11.00 órakor, ugyancsak a Panco Arénában.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >