Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Tóvárosiak nyerték a kosárlabda Diákolimpia döntőt
A Tóvárosiak nyerték a kosárlabda Diákolimpia döntőt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 20.
ImageA Tóvárosi Általános Iskola csapata nyerte a IV. korcsoportos lány kosárlabda Diákolimpia városi döntőjét. A Thuróczy Nóra, 183-szoros válogatott kosárlabdázó emlékének ajánlott döntőn a Ciszterci Szent István Gimnázium csapata volt a Tóvárosiak ellenfele.

 

A Tóvárosiak győzelmével ért véget a IV. korcsoportos lány kosárlabda Diákolimpia városi fordulója. A döntőben a Ciszterci Szent István Gimnázium volt a Tóvárosi Általános Iskola ellenfele, és végül 80-69-re győztek a Thuróczy Nóra, 183-szoros válogatott kosárlabdázó emlékének ajánlott döntőn.

A mérkőzés előtt Mészáros Attila alpolgármester is Thuróczy Nórát méltatta, aki - mint mondta -sportvezetőként is nagyon sokat tett a fehérvári női kosárlabda megmaradásáért, és nem csak sportolóként, magánemberként is nagyon kiváló tagja volt Székesfehérvár közösségének.

Az aranyérmet megszerző Tóvárosiak győzelmükkel bejutottak a megyei fordulóba. A mérkőzés végén az érmeket dr. Cser-Palkovics András polgármester, Hegedűs Péter, Thuróczy Nóra fia, kosárlabdaedző, Simon Balázs, az Alba Fehérvár sportigazgatója és Magony Tamás, a Polgármesteri Hivatal sportirodájának munkatársa adta át.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >