Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kuckónyi adomány a rászorulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 20.
ImageNevéhez és küldetéséhez méltó módon minden létező lehetőséget kihasznál a Velencén és a tókörnyéki településeken élő rászoruló családok, kiváltképp a gyermekek támogatására a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. A Fekete Zsuzsanna vezette szervezet munkatársai és segítői hétről hétre kitalálnak valamit, amivel nemes küldetésüket erősíthetik. A legújabb kezdeményezés az "Adomány kuckó" névre hallgat.

 

- A mai nappal klubházunkban megnyitottuk Adomány kuckónkat! Itt a hozzánk érkezett adományok, felajánlások és saját készítésű termékek jelentik a készletet, aki pedig ebből vásárol bármit, támogathatja alapítványunk gyermekeit, családjait. Az adományokból közvetlenül is jut pártfogoltjainknak, kinek mire van éppen szüksége, legyen az élelmiszer, ruha vagy éppen a gyerekeknek írószer az iskolába. A készletünket folyamatosan frissítjük, ahogy érkeznek hozzánk adományok. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki hozzájárult, hogy ezt meg tudtuk valósítani! - mondta kendőzetlen örömmel Fekete Zsuzsanna.

A velencei vasútállomással szemben, a büfé soron (Európa park) található kis klubhelyiség és az adomány kuckó nyitvatartása:

Hétfő 14-18 ig
Kedd 14-18 ig
Szerda. 9-18 ig
Csütörtök 14-18 ig
Péntek. 9-18 ig
Szombat 9-16 ig.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >