Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A varázskert örökösei
A varázskert örökösei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 27.
A Vakrepülés Színjátszó Egyesület szombaton A Szabadművelődés Házában illatos, hangzatos mesejátékra várja az érdeklődőket, A varázskert örökösei címmel. A Jázmin nevű főhős Álmon király udvarában megvalósuló küldetéséről, a szorgalomról és elhivatottságról, az ettől eltérítő vágyainkról szóló történetet a társulat teljes sötétben adja elő. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: az előadásra február 28-ig lehet jelentkezni.

 

A Békefi Róbert által írt A varázskert örökösei című darabbal érkezik Székesfehérvárra a Vakrepülés Színjátszó Egyesület március 3-án, szombaton 16 órakor. A Szabadművelődés Házában megvalósuló előadás ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött: február 28-án, szerdáig kell jelentkezni Németh Erikánál, a LÁRKE adminisztrátoránál a 22/318-700-as vagy a 30/598-3872-es telefonszámon, illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

Az illatos, hangzatos mesejátékban Jázmin küldetése az, hogy újabb varázskertet építsen, ezúttal Álmon király birodalmában. Ám az utazás rejtélyes módon elhúzódik, hazatérését mindhiába várják nővérei, akik végül keresésére indulnak. Az előadás a varázskert megalkotásának kihívásáról, a szorgalmat és elhivatottságot igénylő gondozásáról szól: hogyan téríthetnek el bennünket a vágyaink a ránk szabott feladatok és kötelességek teljesítésétől, és hogyan meríthetünk erőt a megkezdett munka folytatásához. A szereplők Simon Rita, Máj Kriszta, Hényel Annamária, Borics Nikolett, Nagy László; zene Pál Zsolt, rendező Sallai Zoltán.

A darab teljes sötétségben zajlik, a nézők ülőpárnákon foglalnak helyet. Az előadás alatt hangot és fényt kibocsátó tárgyakat nem szabad használni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >