Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Visszavágott az Alba a Pécsnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 04.
ImageA most futó szezon legnagyobb különbségű vereségét szenvedte el még ősszel az Alba Fehérvár a PVSK otthonában. A mélypontot jelentő 32 pontos zakó után indult el felfelé és került vissza a bajnoki élmezőnybe a címvédő, amelynek szombat este összejött a visszavágás; nyögvenyelős kezdés, gyengébb első félidő, 5 pontos pécsi előny után sikerült a hajrára összekapnia magát, s végül magabiztos különbségű, 92-71-es győzelmet aratott.

 

 

A kulcsember Horton volt, aki - amikor a pályán volt - uralta a palánkok alatti területet, kapkodta a lepattanókat, remekül blokkolt, védekezett, miközben dobott 19 pontot.

Lóránt a csapattal együtt "átaludta" az első félidőt, ám végül 21 pontig jutott, s minden tekintetben jól teljesített, de az egyre jobban beilleszkedő Pointer (14 pont), a 10 egységig jutó, a palánkok alatt szintén eredményesen birkózó Keller Ákos és a két irányító, Hill (9 pont), valamint Kovács Ákos (8 pont) is megtette a magáét, jól mozgatták a csapatot.

A következő körben a Paks érkezik Fehérvárra, március 10-én, szombaton 18.00 órakor, ám azt megelőzően, szerdán (03.07) Litvániában a Juventus Utena vendégeként egy igencsak komoly erőpróbának számító, Európa-kupa nyolcaddöntő "odavágó" vár Braniszlav Dzunics csapatára 17.30-kor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >