Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az élen a helyzet változatlan...
Az élen a helyzet változatlan... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 04.
ImageEbben a szezonban - de úgy általában is -, elég régen fordult elő, hogy az élen álló két csapat egyike sem szerez pontot egy fordulóban. Ez történt most a Fradi-Vidi kettőssel, igaz erről a fehérvári gárda tehet legkevésbé, ugyanis a játékvezető focira alkalmatlannak minősítette a hótól letakarított, ám a kezdésre fagyos játékteret, mert szerinte sérülésveszélyes volt...

 

Az egész nap havat lapátoló kispesti drukkerek kiakadtak, tüntettek is egy darabig, de ettől még tény; ez az egy meccs elmaradt a "tavaszi" második körben. A Ferencváros rosszabbul járt, mivel játszott ugyan, ráadásul hamar vezetett is Diósgyőrben, ám a második félidő elején három perc alatt fordított és nyert 2-1-re a DVTK.

A versenyfutás tehát folytatódik a két éllovas között, amely most a vesztett pontok tekintetében egyformán áll. Alighanem ez a fej-fej melletti küzdelem lesz a jellemző közöttük a hátralévő 12 (a Vidi esetében 13) fordulóban. Egyelőre arról nincs döntés, mikor pótolhatják a piros-kékek kispesti vendégjátékát, mivel a hétközi MK találkozója is elmaradt a Honvédnak, szerdán azt pótolják a Siófok ellen. A rangadó új időpontjáról az MLSZ Versenybizottsága dönt majd, várhatóan a jövő héten. Most a leglogikusabb a március 13-14-i (kedd-szerda) két nap egyike lenne. Az azt követő két hétben ugyanis válogatott meccs miatti szünet lesz.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >