Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Előadás a HPV elleni védőoltásról tanároknak és szülőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 06.
ImageSzékesfehérváron már a fiúgyermekek esetében is lehetőség van a HPV elleni védőoltás térítésmentes igénylésére, a vírus okozta megbetegedések megelőzésének céljából. Csütörtökön tanároknak és szülőknek szerveznek előadást a témában Dr. Fábián Károly onkológus-urológus főorvos közreműködésével a Hotel Magyar Királyban.

 

Székesfehérvár Önkormányzata hosszú évek óta elkötelezett a HPV okozta megbetegedések megelőzésében. Amíg nem volt ingyenes, addig városi forrásból  12 éves lánygyermekek oltását biztosították évről-évre. Amióta ezt az állam biztosítja, azóta a 12 éves fehérvári fiúgyermekek kapják meg térítésmentesen az oltássorozatot. A fiús családok szülei márciusban fogják kézhez kapni az Önkormányzat tájékoztatását, amely alapján az igényléseket benyújthatják.

Március 8-án, csütörtökön két előadást is szervez Székesfehérvár Önkormányzata és a Humán Szolgáltató Intézet. 15 órakor az érintett korosztályt oktató tanároknak, 16 órától pedig az érdeklődő szülőknek ad részletes tájékoztatást a HPV elleni védőoltásról és a méhnyakrák megelőzéséről Dr. Fábián Károly onkológus-urológus főorvos a Hotel Magyar Királyban.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >