Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megtekinthető a tervmódosítás dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 05.
ImageAz Önkormányzat tájékoztatja az érintetteket, hogy módosítja a város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét – a Budai út, Nagyszombati út és a 14311 hrsz-ú gyűjtőút csomópontjára és környezetére vonatkozóan. A partnerségi egyeztetés és a környezeti vizsgálattal kapcsolatos dokumentáció a város honlapján és a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján is megtekinthető.

 

 

Székesfehérvár Önkormányzata – a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló Kormányrendeletnek megfelelően – állami főépítészi eljárás keretében folytatja le a város külterületének, valamint egyes belterületi területrészek szabályozási terve és helyi építési szabályzatáról szóló önkormányzati rendeletének módosítását a Budai út, Nagyszombati út és a 14311 hrsz-ú gyűjtőút csomópontjára és környezetére vonatkozóan.

Tájékoztatják az érintetteket, hogy a környezetvédelemért felelős szervek által megfogalmazott vélemények szerint a várható környezeti hatás nem jelentős, ezért környezeti vizsgálatot nem folytatnak le.  

Az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a partnerségi egyeztetés dokumentációját, valamint a környezeti vizsgálattal kapcsolatos döntéseket közzétette a város honlapján, valamint a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján (Városház tér 1.).

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >