Kezdőlap arrow Kultúra arrow Zenés tárlatvezetések és misztikus női sorsok
Zenés tárlatvezetések és misztikus női sorsok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 07.
ImageNőnapon a Múzeum zenés tárlatvezetésekre várja a hölgyeket: a Deák Gyűjteményben és a Csók Képtárban Mits Marci fog szaxofonon játszani a tárlatok szobrai között. A Hetedhét Játékmúzeumban Legendás nők, női legendák témában hallhatunk előadást misztikus sorsokról, titokzatos történetekről.

 

Nőnapon Mits Marci játszik 16.30 órakor a Deák Gyűjtemény „Művek az emeletről”, majd 18.30 órakor a Csók István Képtár HANYAtLÓ-SZÁRNYALÓ című kiállításainak szobrai között. A Schaár Erzsébet- és a Párkányi Raab Péter-tárlat zenés tárlatnézésein a hölgyek ingyenesen vehetnek részt – aki pedig férfi kísérővel érkezik, múzeumi ajándékcsomagot is kap.

Legendás nők, női legendák: ingyenes tematikus tárlatvezetéssel vár a Hetedhét Játékmúzeum. Dr. Nagy Veronika muzeológus a Moskovszky-gyűjtemény tárgyai között ezúttal a misztikus női sorsokat veszi górcső alá. Ki Groedel Dóra bárónő, milyen tragédia áll a Frozen Charlotte-babák megszületése mögött, vagy ki az a svéd énekesnő, akiről a gyűjteményben értékes darabok lapulnak? – ezekre a kérdésekre is választ ad a felnőtteknek szánt tárlatvezetés. Maximum 25 főt tudnak fogadni, ezért előzetes bejelentkezés szükséges a ​ Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a  22/202-601​-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >