Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Ministry a FEZEN-en - tovább bővül a fellépők listája Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 13.
ImageEgy kultikus zenekar, a pályáját közel negyven éve kezdő, március elején új albumot kiadó amerikai Ministry is érkezik a FEZEN-re. De a hazai fellépőkből is egyre többet ismerhetünk meg, július végén Székesfehérvárra érkezik a Paddy and The Rats, a Depresszió és a Lord is. A névsor egyre bővebb, de még mindig nem teljes az idén egy héttel korábban, július 25-én rajtoló FEZEN fesztiválon.

 

 

Az induszriál metal egyik úttörő zenekara, a közel negyven éves múltra visszatekintő Ministry friss stúdióalbummal érkezik nyáron a FEZEN Fesztiválra. Al Jourgensen 1981-ben Chicagoban még szinti-pop jellegű zenekarként hozta létre a Ministryt, de elég hamar “átigazolt” a metal műfajába, ahol rátalált indusztriál alapú sajátos műfajára, amivel olyan zenekarokra volt hatással, mint például a Nine Inch Nails vagy Skinny Puppy.

Nem egyenes pályát járt be a csapat, túl vannak pár feloszláson, de amikor Al Jourgensen újra megtelik harcos dühvel, mondanivalóval, lemezre írja kritikáját. Felszólalt a Bush-éra idején, újra aktívak lettek a gazdasági válság után, most pedig a legutóbbi amerikai elnökválasztás és Donald Trump ihlette meg a Ministry főnököt. Múlt pénteken, március 9-én jelent meg az AmeriKKKant címre keresztelt 14. stúdióalbumuk. A zenekar július 27-én lép fel Székesfehérváron.

A hazai fellépőlista is tovább bővült, érkezik a külföldön is egyre népszerűbb, tavaly egy nagy nemzetközi kiadóhoz szerződött Paddy and The Rats, az új lemezével turnéző Depresszió és az egyik leghűségesebb rajongótáborral rendelkező, több mint 45 éve pályán levő Lord zenekar is.

Idén a megszokottnál egy héttel korábban, július 25-28. Között rendezik Székesfehérváron a FEZEN Fesztivált, ahol a még nem teljes listában, már olyan fellépők szerepelnek, mint a Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Ákos, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby. A kedvezőbb ár és a biztos bejutás miatt is érdemes minél előbb beszerezni a belépőket, hiszen a bérletek több mint fele már el is fogyott. A jelenlegi árak március 19-ig élnek, a bérletek 17.990 Ft-ért kaphatóak (diákoknak 15.990 Ft), napijegyeket pedig 8.490 Ft-ért lehet váltani (még vannak korlátozott számú diákjegyek 5990 Ft-ért) országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online itt: https://tixa.hu/fezen2018

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >