Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Birodalmi lépegető tarolta le a Távirda utcát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImageAkár ez is állhatna egy bulvárújság címlapján vezető hírként, amit egy hitelesnek tűnő fotó igazolhatna is (hogy minél jobban fogyjon a nyomtatott sajtótermék). Erről azonban szó sincs, bár fénykép az van az említett „eseményről”, amit alább meg is mutatok.

 

Miközben káromkodva olvasnak tovább a fehérvári statiszták, hogy bizonyára kimaradtak egy új „Csillagok háborúja”-rész forgatásából.Viszont ők is tévednek ám! A fotó, amely nemrég felbukkant az Interneten, csupán egy montázsolt kép, elkövetője pedig Pordán Krisztián! Íme: 


Birodalmi lépegető tarolta le a Távirda utcát!

A fehérvári fotós 3-4 évvel ezelőtt kezdett el fotókat „manipulálni”. Az említett képet pedig azért készítette el, mert a Star Wars nagy kedvence, és a Birodalmi lépegetőket kimondottan szereti.

Kezdetben a maga szórakoztatására kezdte el "átvariálni" a fotókat, majd úgy gondolta, hogy megosztja a nagyközönséggel is a kész produktumokat, hogy az észrevételek, kritikák mind hozzá tudják segíteni a fejlődéshez. Szeretne ugyanis még jobb, precízebb, minőségibb munkákat létrehozni.

 

Birodalmi lépegető tarolta le a Távirda utcát!

 

A képeket főként saját Facebook/Instagram profilján publikálja, s a megosztásoknak hála innen jutnak el egyre több helyre az alkotások.

 

 

A teljes cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/03/03/birodalmi-lepegeto-tarolta-le-a-tavirda-utcat/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >