Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvári kempo: Irány a VB! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 19.
ImagePár nap múlva indulnak a VB-re városunk büszkeségei! A Székesfehérvári Kempo Egyesület három tagja - Burián Bendegúz, Koza Márk és Tombácz Tamás – a 2017-es évben nyújtott kimagasló teljesítményével kiérdemelte a válogatottba való bekerülést.

 

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is részt vesz a harcművészetek ünnepségének is méltán nevezett portugáliai Word All-Styles Championship rendezvényen a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség. A szövetség minden évben kiválasztja a legjobb versenyzőit, és azokat küldi a portugáliai világbajnokságra, ahová körülbelül 40 országból érkezik több ezer harcművész, hogy különböző szabályrendszerben megméresse magát.

Fehérvári kempo: Irány a VB!
Sokan kempoznak a székesfehérvári csapatban (Fotó: Polgár Tamás)

„Kiemelten fontos esemény a WAC versenye számunkra, hiszen klubunk immár harmadik éve képviselteti magát hol egy, hol több válogatott kerettaggal.” – nyilatkozta portálunknak Polgár Tamás 2 danos fekete öves mester, aki az ifi-junior csapatot edzi. A Fehérvári Kempo Egyesület kempokáit ő, valamint az egyesület vezetője, az 5 danos Gáncs Ferenc készíti fel a viadalra.

Fehérvári kempo: Irány a VB!
Fehérvári kemposok (Fotó: Polgár Tamás)

„Nagyon nagy büszkeség, hogy idén a szövetség válogatottjába három főt is tudtunk delegálni.” – mondta Polgár Tamás – „Ifi-junior kategóriában a fiúk között országosan a négy legeredményesebb versenyző közül három a Székesfehérvári Kempo Egyesületből került ki, név szerint Burián Bendegúz, Koza Márk és Tombácz Tamás, akik 2017-es évi  kimagasló versenyeredményeikkel, szorgalmas munkájukkal és kemény küzdelmeikkel érték ezt el.”

Ők az elmúlt években már mindhárman tagjai voltak a válogatottnak, ezért nem lesz nekik teljesen új a portugáliai világbajnokság.

 

A teljes cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://fmc.hu/2018/03/13/fehervari-kempo-irany-a-vb/

 

A fiúk VB-n való indulását anyagilag támogatja (többek között):

Planning&Trading Kft. 

http://pt.hu/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >