Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 6. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás
6. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 23.
ImageImmár 6. alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Utazás és Szabadidő Kiállítás március 24-25-én, szombaton és vasárnap a Hiemer Rendezvényközpontban, Székesfehérváron. A résztvevő kiállítók számos érdekes turisztikai ajánlattal, ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.

 

 

A hétvégi eseményen a fehérvári kiállítók mellett más hazai utazási irodák és szabadidős tevékenységet kínáló szolgáltatók is képviselik magukat, kifejezetten erre az alkalomra szabott ajánlataikkal. Kiemelt díszvendégként jelen lesz Magyarország piacvezető kulturális körutazás szervező irodája, a Fehérvár Travel és a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület is, mindkét cég rendkívül gazdag programajánlataikkal várja az érdeklődőket.

A családdal érkezők lebilincselő gyerekprogramokra számíthatnak: a Koronás Park egyedülálló, interaktív gyereksarokkal szórakoztatja az „aprónépet”, míg a mágikus és mulatságos edu-show szombaton 11.30 órától mutatja be bűvészmutatványait a kisebbek számára.

Az Utazás és Szabadidő Kiállítás mindkét napon 10.00-17.00 óra között tart nyitva, a belépés idén is ingyenes lesz. A szervezők exkluzív meglepetésekkel, a Hetedhét Játékmúzeumba szóló díjmentes belépővel, és szintén ingyenes tombolával készülnek, mellyel a rendezvény végén értékes ajándékokat nyerhetnek a résztvevők.

Szeretettel várják a minél aktívabb és tartalmasabb kikapcsolódásra vágyókat hétvégén a Hiemer-házba!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >