Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron
A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. március 22.
ImageA Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.

 

Idén két helyszínen, a Bakony utcában (április 17-én) és a Király soron (április 19-én) várják a vezetett erőműbejárásokra a jelentkezőket. Az izgalmas kalandtúrákat hozzáértő szakemberek tartják, akiktől a látogatók minden kérdésükre választ kaphatnak. Egy-egy túra mintegy másfél óráig tart, a Bakony utcában egy túrára maximum 10, a Király soron maximum 20 főt tudnak fogadni. A bejárásokra előzetes regisztráció szükséges a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, jelentkezni a tervezett létszámhatár eléréséig, de legkésőbb április 10-ig lehet.

Az elmúlt években megismert Turbo cica kalandjai 2018-ban is folytatódnak. Az óvodás, kisiskolás korosztály egy rajzokkal illusztrált történetben ismerkedhet a távfűtés rejtélyeivel. Az új meséből kiderül, miért éppen nyolc kéménye van a Bakony utcai erőműnek… Az április 20-i programhoz kapcsolódva kreatív pályázatot is hirdettek óvodásoknak és alsó tagozatos diákoknak.  A gyerekek egyénileg vagy csoportosan készített alkotásokkal jelentkezhetnek az Alkoss hulladékból! – Milyennek látod a távhőszolgáltatást Turbo cica legújabb története alapján? Rajzolj, ragassz, hasznosíts újra kidobott cuccokat! című pályázatra. Bármilyen alapanyag felhasználható, nincs sem méretbeli, sem technikai-formai megkötés: rajzot, festményt, makettet is beküldhetnek. A pályaműveket a Széphő Zrt. központi irodaházának portájára várják: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 1., a határidő: április 12., csütörtök. A beérkezett alkotásokból a Távhőszolgáltatás Napján kiállítás nyílik a székházban, a legügyesebb kis alkotók értékes nyereményeket vehetnek át.

A felső tagozatos és középiskolás diákokat ismét városjáró versenyre hívják a szervezők. A „Táv-Hősök” című vetélkedőn a résztvevőknek Fehérvár több olyan középületét kell megtalálniuk, amelyekben a Széphő Zrt. biztosítja a hőellátást. A helyszíneken különböző feladatokban mérik össze tudásukat. A versenyre 4 fős csapatok jelentkezhetnek. Maximum 10 csapatot tudnak fogadni a jelentkezés sorrendjében. (A versenyen a külső helyszínek miatt kísérő tanár jelenléte feltétlenül szükséges!) Aki a legtöbb pontot szerzi, az lesz a győztes, ezzel elnyeri a Táv-Hősök kitüntető címet és a Vándorkupát, valamint a lehetőséget, hogy a Helló, nyár vakációindító koncerten találkozzon a sztárfellépőkkel a backstage-ben.

A vetélkedőre a www.fehervariprogram.hu oldalon található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni április 18-áig. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >