Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újabb nevek a FEZEN csütörtöki és pénteki napjára
Újabb nevek a FEZEN csütörtöki és pénteki napjára Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 28.
ImageHazaival erősít a FEZEN. Július 26-ára érkezik a Kowalsky meg a Vega, a Majka & Curtis valamint a Hooligans. A 27-i Ákos - Quimby - Rúzsa Magdi trió pedig a Honeybeasttel egészül ki, így lesz teljes az egyik nagyszínpad pénteki programja. Négy hónap van székesfehérvári fesztivál nyitásig, de már most elfogyott a kiadható bérletek fele, a program azonban még nem teljes. A szervezők közlése szerint még a nemzetközi lista is bővülni fog.

 

Klub és fesztiválkedvenceket jelentett be a FEZEN. A székesfehérvári fesztivál csütörtöki napjára érkezik a Kowalsky meg a Vega, a Majka & Curtis páros és a Hooligans, akik két év kihagyás után térnek vissza a FEZEN-re. A pénteki napon, július 27-én a már korábban bejelentett Ákos - Quimby - Rúzsa Magdi trió a Honeybeasttel egészül ki, így lesz teljes az egyik nagyszínpad pénteki programja.

A 21 éves fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron. Az eddig bejelentett névsorban szerepel a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby.

A kedvezőbb ár és a biztos bejutás miatt is érdemes minél előbb beszerezni a belépőket, hiszen a bérletek több mint fele már elfogyott. Április 16-ig élnek a mostani elővételes árak, a bérletek jelenleg 18.990 Ft-ba, a napijegyek 8.990 Ft-ba kerülnek, de korlátozott számban vannak még diákjegyek is.

Jegyek kaphatóak országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online itt: https://tixa.hu/fezen2018

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >