Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Csajos est az elfogadásról
Csajos est az elfogadásról Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Major Lászlóné   
2018. március 29.
ImageÁprilisban folytatódik a Csajos estek című sorozat a Barátság moziban: április 18-án, szerdán 18 órakor a jól működő párkapcsolat titkairól beszélget a program résztvevőivel dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, coach. Az előadás és beszélgetés után a vendégek a Nap nap után című amerikai romantikus drámát tekinthetik meg együtt.

 

 

Az emberek szeretnének hosszú távon is sikeres, jól működő párkapcsolatban élni. Amint megtalálják életük párját, azt hiszik, hogy vele a tökéletes kapcsolat is házhoz jött – de ez tévedés. Minden jól működő kapcsolatba komoly munkát fektetnek a felek.

„Sokan, különösen azok, akiknek nem megy jól a párkapcsolata, így gondolkodnak: Másoknak azért működik jól, mert szerencsések!

Sok olyan párt látunk, akiken látszik, hogy jól megvannak. Évek óta boldog házasságban élnek, vagy csak egyszerűen látszik, hogy harmóniában vannak egymással. Vajon ők ennyire szerencsések lennének? Nem!

Az igazság az…, hogy akkor működik jól egy párkapcsolat, ha folyamatosan dolgozunk rajta” – olvashatjuk dr. Mészáros Ádám honlapján.

Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, coach, a Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat? című minikönyv szerzője, tévé- és rádióműsorok meghívott szakértője. Küldetése, hogy mély tudást adjon át azoknak, akik szeretnék a párkapcsolatukban felmerülő problémákat gyorsan és eredményesen megoldani. Hétköznapi életében boldog férj, két kislány édesapja. Áprilisi csajos estünkön ő beszélget a résztvevőkkel a jól működő párkapcsolatok titkairól, ezen belül is a sokat emlegetett „elfogadásról”.

Az előadás és beszélgetés után a Nap nap után című amerikai romantikus drámát vetíti a város művészmozija. Michael Sucsy filmjének főhőse, a 16 éves Rhiannon szerelmes lesz egy lélekbe, akit csak A-nak neveznek. Ez a különleges lény minden reggel más-más ágyban és testben ébred. A lány és a szellem között olyan erős kötelék alakul ki, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, hiába, hogy A nem tudja irányítani, hol ébred másnap. Minél jobban megszeretik egymást, annál inkább bele kell gondolniuk, hogy vajon képesek-e így élni közös életüket?

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >