Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Múzeumpedagógia másképp - felnőtteknek
Múzeumpedagógia másképp - felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 03.
A Schaár Erzsébet-kiállításon felnőtteknek kínálnak izgalmas múzeumpedagógia programokat. A Székek című 13 szoborból álló, egy párkapcsolatról mesélő kompozícióhoz pszichodráma-foglalkozásra várnak nyitott felnőtteket szerdától – a 13 stáció megfejtésére és saját történeteik megalkotására. Csütörtökön délelőtt képzőművészeti sorozat indul alkotókedvű nyugdíjasoknak különböző technikák kipróbálásával: a résztvevők a múzeum tereiben új belső tereiket is felfedezhetik.

 

 

Rendhagyó módon felnőtteket várnak a Város Képtár – Deák Gyűjteménybe a Múzeumpedagógia másképp programjaira.

A Schaár Erzsébet-kiállításhoz kapcsolódik a Történetek székekkel – pszichodráma a képtárban című izgalmas foglalkozássorozat. A Székek című, 13 szoborból álló kompozíció egy párkapcsolat alakulását meséli el – így válnak ezek a hétköznapi tárgyak mély titkok tudóivá. Az április 4-én, szerdán 17 órakor kezdődő, felnőtteknek szóló foglalkozássorozat arra vállalkozik, hogy megfejtse a 13 stációt és a résztvevők pszichodramatikus módszerekkel alkossák meg saját történeteiket. A szervezők az egymásra épülő foglalkozások miatt olyan nyitott felnőttek jelentkezését várjuk, akik lehetőség szerint mindegyik alkalmon – április 4., 11., 18., 25. és május 2. – részt tudnak venni. Jelentkezni Rosta Helgánál lehet a 30/927-4350-es telefonszámon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

Belső terek
címmel képzőművészeti foglalkozássorozatot szervez nyugdíjasoknak a Szent István Király Múzeum: olyan alkotókedvű látogatókat várnak, akik „szívesen fedezik fel saját belső tereiket a múzeum tereiben”. Az április 5-én 10 órakor induló sorozat különféle művészeti technikák kipróbálására ad lehetőséget, amivel az önkifejezés és az önismeret is gazdagodhat. A további foglalkozások április 12-én, 19-én, 26-án és május 3-án lesznek. Az érdeklődők jelentkezését Novák Edith várja a 20/500-4991-es telefonszámon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >