Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lakatos Zsanett újra csillogna Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 14.
ImageVelence legifjabb díszpolgára, Lakatos Zsanett világ- és Európa-bajnok kenus másfél éve klubot és edzőt váltott, Győrből Újpestre vette az irányt, s Almási Nándor irányításával folytatta igencsak eredményes karrierjét (ma már Martinkó Gábor az edzője). Hazai és nemzetközi megmérettetéseken hozta továbbra is az érmeket derekasan a mindig mosolygós, 23 éves tóparti hölgy, ám összességben nem a 2017-es bizonyult eddigi karrierje legeredményesebb évének.

 

 

Az utánpótlásból is berobbant egy igencsak eredményes honi rivális, ráadásul a nemzetközi élmezőny is sűrűbb lett. Zsanettet azonban nem abból a fából faragták, hogy - bár sokan lennének így is a helyében - megelégedjen a tavalyi eredményeivel, gőzerővel készül a hamarosan kezdődő versenyszezonra.

- Jól érzem magam, szerencsére nem voltam sem beteg, sem sérült a felkészülés során, így az zökkenőmentesnek bizonyult. Márciusban elutaztunk Dél-Afrikába edzőtáborozni, kint voltunk 4 hetet. Tökéletes környezetben, ideális körülmények között készülhettünk, éppen akkor, amikor itthon a legzordabb időjárás volt, miközben mi nyári körülmények közepette végezhettük a napi munkánkat, úgyhogy mondhatom, igen szerencsések voltunk. A kemény meló mellett hétvégente lehetőségünk adódott kirándulni is kicsit, így jutottunk el safarizni és oroszlánsimogatóba, ami nagy élmény volt. Összeségében jól sikerült a tábor, de örülök, hogy most már itthon vagyunk. Nagyon vártam, hogy Velencén töltsem a Húsvétot, illetve, hogy feljussak az új kilátóba is, ami nagyon tetszett. - sorolta a közelmúlt történéseit nagy lelkesedéssel Lakatos Zsanett.

A sokszoros Eb és vb-győztes kenus hozzátette, hogy most már izgatottan várja a versenyeket, amelyekre úgy érzi, jól felkészült. Mire lesz elég? Ő sem tudja, mindenesetre bizakodó. Az első versenye május közepén esedékes, egy rangsoroló, ami válogat a szegedi világkupára, majd júniusban lesz az első éles válogató a nagyobb viadalokra. A fő cél Lakatos Zsanett számára az Eb és vb szereplés kivívása. Mi nagyon szurkolunk, hajrá, Zsanett!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >