Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Demencia - amit az érintett családoknak tudni érdemes
Demencia - amit az érintett családoknak tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 17.
ImagePénteken folytatódik az Alzheimer Café programsorozata a Szent István Művelődési Házban. Dr. Kovács Krisztián háziorvos A demenciagondozás kicsit más szemszögből című előadása kapcsán a rendezvényen a szellemi, érzelmi, illetve a társas kapcsolatokat érintő hanyatlásban szenvedők és a családtagok, gondozók egy csésze kávé mellett beszélgethetnek problémáikról, tapasztalataikról.

 

Az Alzheimer Café programsorozata közösséget teremt Székesfehérváron: találkozási lehetőséget nyújt elsősorban az Alzheimer-kórban szenvedők vagy a szellemi hanyatlás valamely típusaiban érintettek, a gondozó családtagok, barátok, a gondozók számára. A programok résztvevői egy csésze kávé, tea mellett beszélgetve feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat, aggodalmaikat, és előadást is hallhatnak a témához kapcsolódóan.

Legközelebb április 20-án, pénteken 17 órakor lesz rendezvény: A demenciagondozás kicsit más szemszögből címmel Dr. Kovács Krisztián háziorvos tart előadást. A programra mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >