Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 19.
ImageCsütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó útfejlesztési munkálatok miatt. A helyi járatú autóbuszok és a gépjárművek terelőútvonala a Homoksor lesz. Mindenki türelmét kérik!

 

2018. április 19-én, csütörtökön reggel 8 órától lezárják a Csíkvári út Hosszúsétatér és Homoksor csomópont közötti szakaszát, a Sóstó rehabilitációs program részeként ott kezdődő útfejlesztési munkálatok miatt. A kivitelezés előreláthatólag másfél-két hónapon át tart majd.

A gépjárművek, valamint a „11”, „11A”, „11G”, „40” és „41”-es helyi járatú autóbuszok terelőútvonala csütörtökön üzemkezdettől a Homoksor lesz. A terelés miatt a Stadion megállópár kimarad, a Segesvári úti megállópár templom előtti megállóhelyét pedig a Segesvári út csatlakozásához közelebbre helyezik át.

Az átmenő forgalom csökkentése és a gyorsabb közlekedés érdekében azt kérik, hogy aki teheti, az válassza a város körüli gyűrűt, és onnan a legrövidebb úton közelítse meg célját. Azt javasolják a gépjárművezetőknek, hogy a Balatoni és a Sárkeresztúri út helyett a Seregélyesi úton, vagy a Nyugati elkerülőt használva a Palotai, Móri, Mészáros Lázár úton, vagy Kiskút útján keresztül tervezzék úti céljuk elérését. 

A szakemberek a Waze alkalmazás használatát is tanácsolják a közlekedőknek, ami idő-alapon adja meg a legrövidebb útvonalat, és csütörtöktől számolni fog a Szárcsa és Csíkvári út zárásával, ezen felül a többi felhasználó (reggeli csúcsban átlagosan 400) által küldött sebességadatokkal.

A forgalomkorlátozással érintett területeken a lakók és az autósok megértését, türelmét kérik!

 
< Előző   Következő >