Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Közös értékekkel a közösségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 17.
Tegnap kezdődött a „Zentais 7” rendezvénysorozata. A nyitó ünnepségen a közös értékek közösségformáló erejéről beszélt a zentais tradíciók kapcsán Kukucska Márta igazgató. A diákok és tanárok munkáiból kiállítás nyílt az aulában, a hét folyamán a gyerekek különböző versenyeken, rendhagyó foglalkozáson, interaktív és sportprogramokon vehetnek részt. A Zentai Úti Általános Iskola tavaszi programsorozata kulturális bemutatóval zárul pénteken.

 

Elkezdődött a „Zentais 7”. „A közös elhatározásoknak, a közös értékeknek van a legnagyobb közösségformáló ereje.” – fogalmazott a zentais tradíciókról köszöntő beszédében Kukucska Márta igazgató, és azt mondta, hogy ezek a hagyományok kötelezik is az iskolát, és még inkább erősítik a kötődést egymáshoz, az intézményhez.

Kiállítás nyílt az iskola diákjainak a munkáiból, amihez csatlakoztak a tanárok is, a saját hobbijaikhoz kapcsolódó munkákkal. A hétfő délután angol-német nyelvi fordítóversenyre hívták a végzős tanulókat, majd a hét folyamán informatikai rajz- és levelező versenyt, valamint magyar nyelvi logikai csapatversenyt is rendeznek. A megmérettetéseken kívül mobil planetárium, focikupa, érzékenyítő program, gazdálkodj okosan vetélkedő és számtalan rendhagyó foglalkozás, játék várja tartalmas, csapatépítő és szórakoztató időtöltéssel a tanulókat. A programsorozat április 20-án, pénteken 16.30 órakor kulturális bemutatóval zárul a Köfém Művelődési Házban. A hét valójában szombaton ér majd véget a pályaorientációs nappal.

Az ünnepségen az alsó és felső tagozatosok előadták a költészet napjára megtanult verseiket, a harmadik osztályosok pedig furulyabemutatóval készültek.

A nyitó rendezvényen részt vett Mészáros Attila alpolgármester, Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő, Hekeliné Halmos Marianna egykori igazgató, valamint az iskola volt tanárai, tanítói és az Aranybulla Könyvtár munkatársai.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >