Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
A Bakony utcai fűtőerőmű belülről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 18.
ImageA Bakony utcai fűtőerőmű-bejárással indult az idei Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódó programsorozat Székesfehérváron. A tegnapii és csütörtöki túrák után pénteken megismerhetik az ovisok, kisiskolások hulladékból készített alkotásait, a nagyobb gyerekek pedig izgalmas, városjáró vetélkedőn vehetnek részt.

 

A fűtési szezon után jelenleg kisebb kapacitással üzemel a város hőtermelésének nagy részét végző Bakony utcai fűtőerőmű, a három nagy gázkazán közül mindössze egy üzemelt délelőtt.  Tegnap a Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódva több, vezetett bejáráson ismerhették meg Székesfehérvár legnagyobb hőközpontját, ahol a város éves távhőrendszeréhez és melegvíz felhasználásához szükséges hőmennyiségnek közel 85 százalékát állítják elő.

A Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: a tegnapi Bakony utcai bejárás mellett csütörtökön a Királysori fűtőerőművet ismerhetik meg az érdeklődők, a 10 órás és a 15 órás időpontra még vannak szabad helyek. Az óvodások és kisiskolások hulladékból készített alkotásaiból pénteken nyílik kiállítás a Széphő Zrt. Honvéd utcai központjában.

A felső tagozatos és középiskolás diákokat ismét városjáró versenyre hívják a szervezők. A „Táv-Hősök” című vetélkedőn a résztvevőknek Fehérvár több olyan középületét kell megtalálniuk, amelyekben a Széphő Zrt. biztosítja a hőellátást. A győztes elnyeri a Táv-Hősök kitüntető címet és a Vándorkupát, valamint a lehetőséget, hogy a Helló, nyár vakációindító koncerten találkozzon a sztárfellépőkkel a backstage-ben.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >