Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tizenkét vers fiataloktól a Városházán
Tizenkét vers fiataloktól a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 19.
ImageA IX. Fehérvári Versünnep döntőjét szombaton rendezik a Városházán. A rangos előadói versenyen tizenkét fiatal mond el egy-egy verset – köztük Arany, Kosztolányi, Márai és Szilágyi Domokos költeményével. A tehetségkutató utolsó idei megmérettetésére minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

A döntőjéhez érkezett a IX. Fehérvári Versünnep: április 21-én, szombaton 10 órakor a Városháza Dísztermében kezdődik a rangos megmérettetés utolsó felvonása.

A tizenkét fiatalt a Vörösmarty Színház színművészei, művészeti munkatársai segítik a felkészülésben. A döntősök – Bakó Fanni, Baráth Eszter Adrienn, Ferenczy-Nagy Boglárka, Jenei Márton, Jónás Olivér, Kerényi Réka, Mátics Anna, Nyári Ádám, Somos Máté, Szűcs Panna Villő, Tóth András Bence és Varga Eszter – idén színes palettáját mutatják meg érdeklődésüknek előadásaikkal: választottak verset többek között Aranytól, Kosztolányitól, Máraitól, Határ Győzőtől és Szilágyi Domokostól is.

A versmondásokat értékelő zsűri elnöke hagyományosan Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas Érdemes Művész lesz, a rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti.

A döntőre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >