Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Varkocs: ötből négy Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Tatabányán a helyi TSC egykori ökölvívója és edzője, Richter Tibor emlékére rendezett versenyen vettek részt a Varkocs György Box Club ifjú ökölvívói. Előre leegyeztetett párok kerültek egymással szembe, így a fehérvári egylet 5 versenyzővel ruccant át a bányászvárosba.

 

 

Elsőként Németh Zsolt szállt ringbe, aki 2:1-es pontozással hozta a szoros meccset, majd Balogh Bálint következett, aki egy nálánál sokkal tapasztaltabb versenyzővel csapott össze. Edzője, Turós Arnold azt tanácsolta neki, hogy kellő rutin híján "erő bokszot" alkalmazzon, ami a 2. menetben be is jött. Bálint egy fejre mért ütéssel eltörte ellenfele orrát és az orvos beszüntette a mérkőzést.

 


 

Balogh után Tóth Adrián volt a soros, aki trénere szerint nagyon meggyőző teljesítményt nyújtva egyhangú pontozással verte ellenfelét. Major László élete 2. mérkőzését vívta ráadásul egy helyi versenyző ellen, de itt is kiütéses fehérvári győzelem született. Sajnos Major Milánnak nem volt hasonló sikerélménye de jó, számára tanulságos mérkőzést vívott, amiből később profitálhat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >