Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Százezer forint a tét
Százezer forint a tét Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. április 19.
Image Májushoz közeledve a végzősök már az érettségi lázában égnek, de azért a tanév utolsó hetében a Bolondballagáson idén is mókázhatnak még egy jót a Belvárosban. Május 4-én, pénteken reggel fél 8-kor indul majd a maskarás menet az Alba Plaza elől a Fő utcán át a Zichy színpadig. A tét nem kevesebb, mint százezer forint, ennyit nyer a jelmezversenyen első helyezést elérő osztály az érettségi bankettjének költségeire.

 

A sok éve hagyományos Bolondballagás résztvevőit május 4-én, pénteken 7.30 órakor Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke köszönti az Alba Plaza előtt. A színes, látványos menet ezután a Liszt Ferenc utcán, a Városház téren, majd a Fő utcán keresztül a Zichy színpadig vonul, ahol 8 órakor kezdődik az osztályok jelmezes bemutatója, illetve színpadi produkciója. A maskarás felvonulást a Band of StreetS zenekar kíséri – szó szerint is, hiszen a zenészek végigmennek az útvonalon a diákokkal, és a helyszínen is szórakoztatják majd a résztvevőket.

A versenyen résztvevő osztályok közül a négytagú zsűri – amelynek tagja dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Vakler Anna, Székesfehérvár művészeti vezetője, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója és Sári Máté, a Székesfehérvári Programszervező Kft. munkatársa – választja ki a legjobb, legötletesebb jelmezben megjelent csoportot. A tét idén is nagy: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának felajánlására a győztes osztály 100 ezer forintos hozzájárulást kap az érettségi bankettjének megrendezésére. Jutalmat kap a második és a harmadik helyezett osztály is: az előbbi 50 ezer, míg az utóbbi 25 ezer forintos hozzájárulást nyer.

A maskarás megmérettetésre  még lehet jelentkezni 2018. április 25-ig a www.fehervariprogram.hu oldalon található online regisztrációs lap kitöltésével.

Tisztelettel kérjük az osztályfőnököket/kísérő pedagógusokat, hogy a regisztrációs lap alatt megtalálható Nyilatkozatot szíveskedjenek letölteni, és a kitöltés után szkennelve elküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >