Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Táncsics iskolába költözött a táboros kiállítás
A Táncsics iskolába költözött a táboros kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 19.
Péntektől három héten át a Táncsics Mihály Általános Iskolában látható a városi táborokat bemutató kiállítás. A tárlat tavaly nyáron készült fotókat, kézműves alkotásokat vonultat fel, így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tavalyi táborok önfeledt, vidám hangulatába.

 

 

Székesfehérváron évek óta hagyomány, hogy kiállítást rendeznek az Önkormányzat által szervezett Napraforgó Városi Napközis Tábor és a velencei bentlakásos ifjúsági tábor bemutatására. Tavaly december elején a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában nyitották meg a tárlatot, amely most a Táncsics Mihály Általános Iskolába „vándorol”.

A derűs nyári napok hangulatát és a közös időtöltés örömét megidéző kiállításon láthatunk fotókat, illetve a Játszótárs Játékkészítő Műhely, az Animonó Animációs Filmkészítő Műhely foglalkozásain és a tábori nevelők irányításával készült, gyönyörű kézműves alkotásokat. A kiállítás április 20-tól, péntekről május 11-ig a Táncsics iskola nyitva tartási idejében, hétköznapokon 7.00 és 19.00 óra között tekinthető meg.

Szeretettel várják az érdeklődő gyerekeket szüleikkel és tanáraikkal együtt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >