Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Baráti látogatásra érkezett Székesfehérvárra Marcin Ociepa Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 20.
ImageA V4-államok gazdasági miniszteri találkozóját követően Székesfehérvárra látogatott Marcin Ociepa, a Lengyel Vállalkozási és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese és Jerzy Snopek, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete, akiket dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere fogadott a Városházán.

 

A személyes barátság, a város szeretete hozta Székesfehérvárra Marcin Ociepa-t, a Lengyel Vállalkozási és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettesét, aki Jerzy Snopek, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövetének társaságában érkezett a Városházára.

Mint Marcin Ociepa elmondta: a V4-ek gazdasági miniszterei számára szervezett konferenciára jött Budapestre, de nem tudta kihagyni, hogy ha Magyarországra utazik, ne látogasson el Székesfehérvárra. "Számomra Székesfehérvár Magyarország arca, és az is jelzésértékű, hogy megválasztásomkor az egyik első gratulációs levél éppen dr. Cser-Palkovics Andrástól érkezett.

"Nagy örömmel gratulálhattunk nemrégiben Marcin Ociepa-nak, hogy Fehérvár lengyel testvérvárosának korábbi közgyűlési elnöke egy fontos állami tisztséget lát el gazdasági területen, ami tovább mélyítheti a magyar-lengyel gazdasági kapcsolatokat és barátságot." - mondta el dr. Cser-Palkovics András polgármester.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >