Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új játékok szülői és képviselői összefogásból Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. április 24.
ImageA Felsővárosi Óvoda 30. felnőtt farsangi báljának bevételét sporteszközök vásárlására fordították, továbbá a Plastobo Sportszergyártó Kft. futóbicikliket, az Alba Triatlon Sportegyesület pedig trambulint, labdákat és állítható gátakat adott az óvodának. A gyermekek mindennapjait színesítő eszközöket a napokban adták át.

 

 

Összesen 450 ezer forint jött össze Felsővárosi Óvoda szülői bálján – mondta el Kovács Jánosné, Kati néni óvodaigazgató. Sporteszközöket, valamint homokozó lapátokat és homok-víz asztalt vásároltak, egy asztalossal pedig két ügyességi játékot készíttettek, valamint egy minikonyhát is beszereztek, aminek segítségével a gyerekekkel együtt tudnak mézeskalácsot sütni és gyümölcsöket aszalni.

A Plastobo Sportszergyártó Kft. futóbicikliket, az Alba Triatlon Sportegyesület pedig trambulint, labdákat és állítható gátakat adott az óvodának.

Földi Zoltán
, Felsőváros önkormányzati képviselője hangsúlyozta: a cél, hogy a Felsővárosi Óvoda még szebb legyen, hogy a most az intézménybe járó kicsik majd gyermekeiket, unokáikat is ide hozhassák. Kiemelte, hogy a KÉPES Programnak köszönhetően idén nyáron több millió forintos beruházással teljesen megújulhat az óvoda udvara. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >