Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow 2 NAP, 2 Országos Verseny, országos bajnoki bronzérem!
2 NAP, 2 Országos Verseny, országos bajnoki bronzérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 03.
ImageMozgalmas napokon vannak túl a KID Rock and Roll SE táncosai. Először egy országos pontszerző versenyen vettek részt Budapesten, amelyre az egyesület 12 formációja és 6 párosa kvalifikálta magát. A megmérettetésen felnőtt C kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló kűrrel a dobogó harmadik fokára állhatott fel, és bzonzéremmel térhetett haza. A páros az országos ranglistán a harmadik helyen áll.

 

 

"Felnőtt kisformációs kategóriában CSINIZSARUK kisformációnk egyedüli nyugat-magyarországi formációként, területi ranglista vezetőhöz méltón egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol az 4. helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben." - újságolta a Fehérvári Híreknek Putics-Bondor Virág, az Egyesület elnöke, edzője  "GHOSTBUSTERS, junior kisformációnk szintén egyedüli nyugat-magyarországi formációként került a döntőbe, ahol az 5. helyen végeztek egy fantasztikus tánccal, és ezzel eddigi legjobb országos eredményüket érték el. Children párosaink és formációink most mutatkoztak be országos versenyen és nagyon szépen helyt álltak. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában, amely a legnehezebb formációs kategória,  a PRODIGY PROJECT kisformációnk a döntőben 6. helyezést ért el. Junior nagyformációk versenyében a ROCKER LADIES, felnőtt nemzetközi nagyformációk versenyében a BABY DOLLS is döntőbe jutott, és ott a 7. helyen végzett, valamint POCAHONTAS, children nagyformációnk első országos versenyén a döntőbe táncolta magát, és a 7. helyen végzett."

EREDMÉNYEIK:

BRONZÉRMESEIK:

Kirchkeszner Máté – Bartl Zsófia, felnőtt C páros, országos ranglista 3. hely

4. hely:

CSINIZSARUK felnőtt kisformáció, országos ranglista 3. hely

5. hely:

GHOSTBUSTERS, junior kisformáció, országos ranglista 3. hely

6. hely:

PRODIGY PROJECT, felnőtt nemzeti  kisformáció, országos ranglista 7. hely

7. hely:

POCAHONTAS, children nagyformáció, országos ranglista 7. hely
ROCKER LADIES, junior nagyformáció, országos ranglista 6. hely
BABY DOLLS, felnőtt nemzetközi nagyformáció,  országos ranglista 6. hely

Gratulálunk ősszes versenyzőnknek, akik kivívták, hogy az országos versenyen megmérettessék magukat:

Children párosok:

Veres Balázs és Veres Anasztázia 10. hely, Radnai Kristóf és Nagy Noémi 11. hely, SWEETIES, children kisformáció, 12. hely, VENGA GIRLS serdülő formáció a 10. hely, GRÚSOKK formációnk a 11. hely, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina, fel nőtt B páros 11. hely, ROCK-IT! serdülő kisformáció 12. hely, HEROES serdülő kisformáció 14. hely, TINISTYLE felnőtt kisformáció15. hely, a legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka az összesítésben a 28., míg Pisch Roland és Márta Kíra a 30. helyen helyen zárta a versenyt.

Hétvégén adták át a 2017. évi országos eredményekért járó minősítéseket. A táncolsok a következő minősítéseket vehették át:

EZÜST MINŐSÍTÉS

Ender Tamás – Csomai Bettina felnőtt C katagória

BRONZ MINŐSÍTÉS

Kirchkeszner Máté – Bartl Zsófia, junior páros
CSINIZSARUK, felnőtt kisformáció
PRODIGY PROJECT, felnőtt nemzeti kisformáció

Köszönjük az edzők munkáját: Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Putics Bence, Stieber Csaba és Bánhidi Dániel.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >