Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A hatóerő felébresztése és kiteljesítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 07.
ImageVagyunk. Megyünk. Találkozunk. Kapcsolódunk. Továbbmegyünk. Mi történik? Hagyjuk, hogy hasson ránk a másik? Vagy csak megyünk tovább? Lesz-e igazi kapcsolódás? Lesz-e igazi találkozás? Hogyan hatunk a másikra? Mi az igazi hatóerőnk? Honnan jön? Mi az én egyediségem a hatásban?
 
 
Meghatározódom – vagyok – kinyilatkoztatok - teremtek.
 
A kétnapos műhely során a színház és a kreatív írás eszközeivel támogatjuk a bennünk lévő természetes hatóerő kiáradását. Az intenzív érzelmi hatású szerepjátszó gyakorlatok segítenek abban, hogy még inkább önmagunkká válhassunk.
 
Átlépjük gátjainkat, hogy megtaláljuk azt, amik ténylegesen vagyunk. A playback improvizációs színházi játékban van lehetőségünk arra, hogy kipróbáljuk, hogy milyen elvárások, szerepek és maszkok nélkül kapcsolódni. A kreatív írás gyakorlatai a nyelvben rejlő életerő megragadását teszik lehetővé. Ahogy újratanulunk írni, úgy formálódik, tágul és színesedik a nyelv megteremtette valóságunk.
 
Az írásgyakorlatok valójában nem írni tanítanak, nem egy technika elsajátítására buzdítanak, hanem engednek belefeledkezni a szavak varázslatos világába. Ez a belefeledkezés és belemerülés felrázza a világról való gondolkodásunkat, felkorbácsolja az érzelmeinket és megedzi az akaratunkat. A színház és közös írás során létrejött biztonságos légkörben kipróbálhatunk új, titkon vágyott, ritkán használt vagy a feledés homályába vesző szerepeket.
 
Felszabadító tud lenni, ha teret engedünk azoknak a minőségeinknek, amelyeknek eddig nem mertünk. A kétnapos műhely a „hagyományos” tréning-módszereket ötvözi a kreatív írás és „playback” improvizációs színház elemeivel, valamint mozgásos, testtudati technikákkal.
 
Image
.

 
A kétnapos önismereti műhely célja, hogy – a belső megújulás szellemében – segítse a résztvevőket:
• a személyes hatóerejük növelésében
• a mindennapi rutinok kreatív lebontásában
• a spontaneitás fejlesztése által a váratlan helyzetekre való könnyebb reagálásban
• saját maguk és kapcsolataik működésének megértésében – ezáltal a konfliktusaik eredményesebb kezelésében
 
Időpont: 2018. május 19-20. 10-től 18 óráig.
 
Helyszín: Székesfehérvár
 
Ár: 18.000 Ft
 
 
Az önismereti műhelyt vezeti:
 
 
Toldi Veronika
 
"Magyar szakos tanárként és a Kalligram Kiadó szerkesztőjeként a mindennapjaim része a szöveg és a nyelv. Évek óta kísérletezem azzal, miként lehet felszabadultan és kreatívan használni a legegyszerűbb szövegek formaalkotó elemeit, illetve hogyan lehet ezen megtapasztalásokat a személyes alkotóerő részévé tenni"
 
 
Sebestény Tibor
 
"Életem során többször váltottam, vágyaim beteljesítéséhez kerestem az új utakat, a hangomat, a szerepeimet és a kifejeződés- módjaimat. Coachként, homeopátiás tanácsadóként, készségfejlesztő trénerként és playback improvizációs színészként tizenöt éve foglalkozom emberek támogatásával. Ezeken a területeken a Gestalt megközelítést alkalmazom. A tapasztalataim során szerzett meglátásaimat írtam le A repülő elefánt című könyvemben."
 
 
 
További információ és jelentkezés:
 
Sebestény Tibor:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy 06-20-496 4816.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >