Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow SZERELEM TERROR IDEJÉN
SZERELEM TERROR IDEJÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború... egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk? (Könyvajánló)
 
 
 
GOLENYA ÁGNES ÉVA
SZERELEM TERROR IDEJÉN
 
Az írónő 11. kötetének ünnepélyes bemutatására kerül sor Székesfehérvárott június 8-án 18.00-kor a Szabadművelődés Házában
(8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3.)
 
A KÖNYV-EST PERUI VETÍTÉSSEL ÉS PÓDIUMBESZÉLGETÉSSEL FŰSZEREZETT
HÁZIASSZONY: OSZTER ALEXANDRA SZÍNMŰVÉSZNŐ
 
A szerző több kötete előzőleg Purisaca Golenya Ágnes néven jelent meg, mivel az írónő Peruban is élt és kutatott. Igazán sokszínű íróként van egy misztikus kalandregény-trilógiája, két komoly, a dél- amerikai kutatásainak anyagából készült őstörténelmi szakkönyve, egy verses-novellás kötete, meta- fizikai-spirituális „tankönyve”, míg e legújabb regényével visszatér az Aranyasszony-trilógia mesés, le- gendákkal átszőtt, rejtelmes ám mégis nagyon is valóságos világába.
 
Könyvismertető:
 
A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború... egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk?
 
A magyar származású Iránban született főhősnő a nemzetközi titkosszolgálatok szövevényében igyekszik leleplezni világunk drámáinak színfalak mögötti valódi tragédiáját, és kemény vitákat provokáló véleményével komoly gondolkodásra, netán meggyőződéseink újraértékelésére késztet a válaszunkhoz.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >