Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Radoszáv Miklós kiállítás és St. Martin jótékonysági koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 09.
ImageKét programmal is várja az érdeklődőket május 9-én, szerdán délután a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. 17.00 órakor kiállítás nyílik Radoszáv Miklós ismert gyermekvédő szakember képzőművészeti és irodalmi alkotásaiból, majd 18.00 órakor St. Martin ad jótékonysági koncertet a fehérvári Kerek-Világ Ház Alapítvány javára.

 

Radoszáv Miklós, a Csányi Alapítvány a Gyermekekért operatív igazgatója országosan ismert és elismert jogász, pedagógus és gyermekvédő szakember. Gyermekkorát háromnyelvű   – magyar, román és szerb – világban élte,  a háromnyelvű mindennapok, a szokások, a szerb ortodox egyház liturgiája építőköveivé váltak a képzeletvilágának, melyek költészetében és képzőművészeti alkotásaiban is megjelennek fiatal kora óta. Munkájában nagy hangsúlyt kap a szabadság, illetve az ég és a föld közötti összeköttetés ábrázolása. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériájában május 9-én, szerdán 17.00 órakor nyíló kiállításán grafikákat láthatunk tőle és több versét is megismerhetjük. A tárlatot Dr. Lukács István Prima-díjas tanszékvezető, intézetigazgató, egyetemi tanár ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A kiállítás június 15-ig, hétköznapokon 9-16 óra között, míg szombaton 9-14 óra között tekinthető meg.

Image
.

St. Martin jótékonysági koncertje május 9-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik. A program bevételét a szűrésekkel, fejlesztésekkel, terápiákkal és a központi  idegrendszer fejlesztésével foglalkozó, székesfehérvári Kerek-Világ Ház Alapítvány javára ajánlják fel. Jegyek vásárolhatóak a Fehérvári Jegyirodában, a Copy Fehérvárnál és a Varga-Márfy Kft-nél. A belépő 3.000 forint, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >