Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat!
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!

 

 

Extrém körülmények között rendezték meg a felső-ausztriai Welsben a 2. Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A nyílt versenysorozatra Magyarországról, Szlovákiából, Hollandiából, Németországból, Svájcból is érkeztek versenyzők a házigazda osztrákokon kívül. Összesen 17 csapat mérettette meg magát – bemutatva BBQ-készítési tudományát.

 

BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat!
Extrém körülmények várták a versenyzőket (Fotó: Turanitz Gergely)

 

Köztük a KGB csapata is, amely összesített első hellyel megnyerte a Grand Champion címet, s így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatként már a 6. helyen áll a 2018-as európai ranglistán!

A „Katka Gergő Barbecue” elnevezésű formáció tagjai (Turanitz Gergely és kishúga, Turanitz Katalin valamint barátaik, Lencsés Zoltán és Loncsár András), eddig három BBQ-versenyen vettek részt, s ebből kettőt meg is nyertek (mellé jött még egy harmadik helyezés is). Ilyen még soha nem fordult elő, hogy egy kezdő csapat ennyire jól teljesítsen

 

A cikk teljes hosszában elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/05/05/bbq-vb-re-keszul-a-fejer-megyei-csapat/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >