Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Királyi Vigasságok családi sport- és egészségnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 11.
ImageKirályi Vigasságok címmel szervezi meg idén is hagyományos sport- és egészségnapját a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Május 12-én, szombaton a legkülönfélébb ingyenes szűrésekkel, sportprogramokkal, versenyekkel, kézműves programokkal, kisállat kiállítással várják a családokat.

 

 

A Királyi Vigasságok az István Király Általános Iskola hagyományos családi napja, melyet minden évben az egészségmegőrzés, a sportolás és a közösségi időtöltés jegyében szerveznek meg. Május 12-én, szombaton 9.00 órától várják az érdeklődőket az intézménybe.

A programok Varga Gábor hatóanyag-kutató gyógygombákról szóló előadásával kezdődik, majd a megnyitó következik 9.30 órától. Lesz vérnyomásmérés, vércukorszint- és koleszterinmérés, testtömegindex-számítás, bőr- és csontsűrűség-vizsgálat, frissítő masszás és gyógytornász előadás. A sportprogramok zenés tornával kezdődnek, majd szerveznek focikupát, többféle sportversenyt, nordic walking bemutatót, de lesz szimultán sakk, futás, pingpong, valamint színpadi látvány- és divattánc bemutató is. Ezen kívül várható osztályok közötti főzőverseny, sütikészítő verseny és vásár, receptverseny, darts bajnokság, kisállat-bemutató, képfestés és sok egyéb más.

A programokra szeretettel várnak minden érdeklődőt! 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >