Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nemzetközi Családnap a legszelídebb motorosokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 11.
A Családok Éve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan szervezi meg a Nemzetközi Családnap rendezvényt a Széna Egyesület a Családokért. Május 13-án, vasárnap 16.00 órakor az Országalmától indul a legszelídebb motorosok felvonulása az Alba Plaza-ig. A megnyitót követően átadják a Vándorbölcsőt, majd sor kerül az "Alkot a család" rajzpályázat díjátadójára is.

 

 

A legszelídebb motorosok felvonulásával indul a Nemzetközi Családnap. 2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez, amelyek fővédnöke Spányi Antal megyés püspök, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Május 13-án, vasárnap 15.45 órától várják a motoros felvonulás résztvevőit Székesfehérváron, az Országalmánál. A gyermekek érkezhetnek kismotorral, futóbiciklivel, rollerrel, elektromos autóval, vagy a legkisebbek babakocsival is. A felvonulás 16 órakor indul és az Alba Plaza előtti térre érkezik, ahol színpadi és gyerekprogramokkal várják a családokat. Székesfehérvár Önkormányzata nevében Deák Lajosné tanácsnok köszönti a résztvevőket.

Program:
16.00 Székesfehérvári Szelíd Motorosok Felvonulása
16.15 Megnyitó
16.20 Vándorbölcső-átadó
16.25 "Alkot a család" rajzpályázat díjátadója
16.30 MegaDance Táncstúdió előadása
17.00 Galiba Zenekar koncertje
18.00 "21 Gramm Akusztik" zenekar koncertje


Együttműködő partnereikkel - a rendezvény ideje alatt - folyamatos állatsimogatóval, kézmasszírozással, interaktív foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, arcfestéssel, csillámtetoválás-készítéssel és ugrálóvárral várják a családokat.

A Fúzió Egyesület közreműködésével - „Barangol a család” címmel - egy vetélkedőre is benevezhetnek a résztvevő családok, melynek témája a „Magyar Szent Család” és Székesfehérvár nevezetességei. A programelem keretében a belváros különböző pontjain oldhatnak meg feladatokat, illetve fejthetnek meg rejtvényeket. Az eredményes „barangolást” követően ajándékkal jutalmazzák a résztvevőket.

A rendezvény együttműködő partnerei: Alba Caritas Hungarica Alapítvány RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat, Alba Sansz Kulturális Alapítvány, Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, Alkunet Nonprofit Kft., Fehérvári Tűzoltó Egyesület, Fehérvár Médiacentrum Kft, Fúzió Egyesület, Helen Doron Nyelviskola Székesfehérvár, HEROSZ Fejér Megyei Szervezete, Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete, Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány, Szent Gellért Hotel, Wichern Alapítvány Tranzit Szolgálat. A rendezvényen ingyenes a részvétel.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >