Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A legjobb gofri és hamburger egy helyen!
A legjobb gofri és hamburger egy helyen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. május 14.
ImageFelejtsd el a fullasztó zsemlét, az széteső, semmilyen-ízű húst és a véletlenül összedobott, többnapos zöldség-darabokat! A gárdonyi Kajakirályban mennyei finom hamburger vár, s ha még akad a pocakban egy kis hely (kérdéses, de tegyük fel), akkor nem szabad kihagyni az egyedülálló gofrit sem!

 

A Kajakirályban többfajta étel közül válaszhatsz: a "hagyományos" ételek mellett ott van többek között a pannini, és az óriás hamburger is, amit mi speciel baconnel és sült hagymával dúsítva szeretünk igazán! A zsemle ropogós, mégis omlós, a hús tökéletesen fűszerezett, a zöldségek is frissek benne.

 

Image
Óriás hamburger, amit átharapni is alig lehet. A mi kedvencünk a bacon-nel dúsított. :)

Image
Ez se hiányozhat az étlapról...

A mennyiség is megfelelő (egy órával az elfogyasztása után még a legnagyobb étkű kollégánk is elégedetten pihegett a székben), úgyhogy ebbe nem tudnánk akkor se belekötni, ha egy nagyon-nagyon-nagyon kritikus cikket szeretnénk írni. (De persze nem akarunk. :) )

Image
Már édesburgonya is kapható!

Image
Itt kaphatóak a finomságok

Ha esetleg maradt még hely a pocakban - mert például a csapathoz verődő gyermek, például az enyém elkunyizza a finomság felét -, akkor jöhet a  gofri levezetésként, amire itt nem pudingot szokás itt kérni, hanem Nutellát, fagylaltot, tejszínhabot, cukorszórást, megcsurgatva egy kis csokival, és megszórva gyümölcsökkel. (Mi legalábbis úgy szoktuk.) 

 

Image
Évek óta ide jár szerkesztőségünk gofrit enni: rá egy kis fagylalt, tejszínhab, gyümölcsök. Valaki Nutellát is kér rá pluszba.

Image
Klassz menü. :)

Aztán jöhet mellé egy jó kis limonádé - legutóbb gránátalmásat ittunk -, és már el is mondhatjuk, hogy tökéletesen jól érezzük magunkat, mert még annál is többet kaptunk, mint amire számítottunk. :)

Image
Bár mi mindig limonádét iszunk, azért néha egy kilyen kávékülönlegesség is lecsúszik...

 

 

Nézz be ide: https://www.facebook.com/kajakiraly/ 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >