Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Országos diákolimpiai bajnok a Tóvárosi Általános Iskola focicsapata
Országos diákolimpiai bajnok a Tóvárosi Általános Iskola focicsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Tóvárosi Általános Iskola   
2018. május 15.
ImageBékéscsaba adott otthont az alsó tagozatosok labdarúgó diákolimpiai döntőjének. A két korcsoportban a tizenkilenc megyei bajnok és a legjobb budapesti iskolák részvételével a kétnapos döntőt május 12-13-án rendezték. A II. korcsoportban a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola diákjai nyerték a diákolimpiát!

 

Jellemző volt az országos labdarúgó diákolimpiai mezőny nagyságára, hogy az I. korcsoportban 518, a másodikban pedig 742 csapat indult a megmérettetésen. Közülük kerültek ki a megyei győztesek, akik mindkét korcsoportban a fővárosi legjobbakkal kiegészülve adták az országos finálé mezőnyét.

Ez csak emeli a fehérvári siker értékét! A Tóvárosi Általános Iskola csapata ugyanis százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg II. korcsoportban a diákolimpiai bajnoki döntőt. Az egész torna során negyvenhét gólt rúgtak a fehérváriak és csak kilencet kaptak.

A döntőben 7-4-re verték a budapesti XIII. kerületi Hegedűs Géza Általános Iskola csapatát. Egyéni elismerésből is jutott a Tóvárosinak, hiszen a csapatban szereplő Csucsánszky Zoltánt választották meg a korcsoport legjobb játékosának a tornán. A győztes csapat edzőjének járó díjat Oláh Attila testnevelő vehette át.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >